Welcome in CONG WORLD…


Katanya, kalau yang baca (cowok) mengangguk lebih dari 10 kali saat membaca
indikator ini, maka…. selamat datang di *”CONG WORLD” The Largest
Community for The Queer…*

Ini dia indikator-indikator nya:

*You can sing “I Will Survive” out loud!
**Hip hop class is not started yet, lo udah ngantri paling depan. **
**Sambil ngantri, you try to dance remembering last week moves **
**Your shirt is always 1 size smaller **
**And you have more than 3 shirts in pink **
**Lo miss matching dari atas sampai bawah, but not black / white / blue /grey matching, but colorful matching

**Lo banci merek!
**You have complete collection of Man’s Health, but your body is not going more muscle by day

**You have thong **
**And G-string more than 3! **
**For you Babylon is not a city **
**And you know there are 2 Babylon, one in Bangkok, and in the QAF
**You know the meaning of “t/b”
**You go to gym 7 days a week, but not going leaner by day **
**[because] You spend 2 hours at sauna, but only 30 minutes on the treadmill

**Someone you want to meet at Friendster is “a person”, “the person”, or you just say “the ideal match”
**You cancel your date because you want to watch American Idol **
**And you watch American’s Next Top Model **
Lo nonton Miss World, dan lo sibuk ngomentarin night gown tiap-tiap
kontestan

**You buy Cosmopolitan Men edition **
**And of course the Cosmopolitan! **
**Lo paling malas baca FHM, beli Playboy juga edisi pertama doang karena penasaran, lalu gak pernah beli lagi **

**You talk about heaven, but you are not religious **
**Sunday nite is your clubbing nite **
By the time you get your position in busway, you start giving fashion score to everyone in the bus

**You have your special corner at OhLaLa **
**And all OhLaLa waiters know your name **
**Guess Sale! Dan lo bolos kerja! **
**Mango Sale! Lo sirik ngeliatin etalasenya! **
**For you, PS is not just the mall, but also underwear name **
You have complete CD of Britney Spears And Mariah Carey And Madonna

**Lo demen banget ama Rossa, KD, Titi DJ, Siti Nurhaliza, Melly **
**You love Karen Walker **
**But you are not really sure who Johnnie Walker is. Or what? **
You love Friends
**And also Sex and The City **
**Pretty Woman, When Harry Met Sally, Sleepless in Seattle, You’ve Got Mail are amongst your favorite movies

**Lo nonton Queer as Folks **
**Lo tau siapa aja artis yang lagi mau married bulan ini, siapa yang mau cerai, siapa yang ketahuan selingkuh
**Nontonnya infotainment melulu sih! **
Atau belinya Cek & Ricek!

**Lo jalan ke mall pake tanktop/singlet, padahal lo bukan baru kelar gym **
**Bangkok is your favorite holiday destination **
**Lo pernah kepikiran liposuction **
**Dan udah nyoba suntik lemak **
**Lo udah punya jadwal rutin pake masker di rumah
** Luluran juga rutin

**Dan lo hafal semua merek dan produk kecantikan **
**Weekend, lo pasti udah bikin jadwal ke salon **
**Lo juga gak tahan ngeliat kaca, pasti berhenti ngeliatin rambut, baju masih rapi, ngebenerin celana

**Your toiletries bag is as heavy as your shoe bag **
**You have one product for each body part **
You dance hotter than the girl next to you
**Lo histeris nonton konser Delon **
**Lo punya 2 HP, bawa dompet tebal, tapi gak pernah kepikiran pake tas
pinggang
**Lo suka nonton lomba renang **
**Dan gymnastic **
**Dan athletic, tapi sprint doang **
Dan figure skating

**Lo beli boneka buat ultah ponakan lo, tapi akhirnya lo simpan sendiri **
**Satu-satunya pemain sepak bola yang lo kenal cuma David Bekham **
**Dan lo benci sama Victoria Bekham **
**Foto-foto David Bekham lo save under folder “jurnal akuntansi dan pajak”

**Folder “jurnal akuntansi dan pajak” isinya jpg doang! **
Lo paling rajin ngebersihin “website history” di komputer kantor
**There is manicure set in your gym bag **
**Lo ngebrowse oscar.com, tapi lo paling lama di “carpet gallery” **
**Lo paling malas harus pergi ke kawinan **
**Atau reuni SMA **
**Lo gak berani pake kaos ada bendera pelangi **
Atau yang ada tulisan rainbow

**You don’t go to gym, but you are in the guests list Final Be Our Cover Men’s Health **
**You don’t buy any whey protein, but you sit in the very front sear of Malam Final L-Men
**Lo lagi di salon, di belakang lo dua banci salon lagi ngobrol, dan lo ngerti mereka ngomong apa!
**Lo lebih demen mall ketimbang jalan outdoor **
**Kalo jalan di luar panas, pasti yang sok nutupin muka pake tangan **
Women always addressing you as the most clean, decent man in the office
**All the girls comes to you for an advice*

Advertisements

2 Responses to “Welcome in CONG WORLD…”

  1. tidaaaakkkkkkk……

  2. wah hebat seteby ini salam dahsyat-sedahsyat-dahsyatnya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: